с. Главатарци, №1, общ. Кърджали +359889 528 420, +359888 627 563 betula_04@yahoo.com

Политика на хотела

Добре дошли на уеб сайта guesthouse-betula.com наричан по-нататък („Уеб сайтът“). Guesthouse-betula.com е хотелски уебсайт представящ Къща за гости „Брезата“. Собственик на хотела и уебсайта е фирма „Бетула“ ЕООД, адрес: с.Главатарци, общ.Кърджали, тел. за връзка: 0888 627 563, E-mail: betula_04@yahoo.com

Сайтът е разработен в 2 езикови версии – българскa и английска.
Всеки потребител на този уеб сайт е длъжен да се запознае и спазва общите условия за използване на услугите и информационните материали, предоставяни от уебсайта.

Създателите, собствениците и сътрудниците на уебсайта не носят отговорност за каквито и да било вреди, възникнали в следствие от ползване или невъзможност за ползване на уебсайта. Собственикът на този сайт и администраторите му не носят отговорност за публикуваните в уебсайта материали, за тяхната истинност и изчерпателност.
Вие разбирате, че решенията, които вземате не могат да се мотивират с финансовата информация, коментари и анализи, предоставени от уеб сайта. Вие нямате право да претендирате за претърпени вреди и/или пропуснати ползи заради решение, което сте взели, повлиявайки се от информация, която сте прочели в този уебсайт.

Вие не можете да използвате информация (текст и образ) от този уеб сайт без изрично писмено позволение от представители на уеб сайта.
Екипът на този уеб сайт не носи отговорност за вреди, причинени от вируси върху софтуера, хардуера, телекомуникационните съоръжения; за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги.

Условия за резервации

Резервацията е валидна когато:
a) Клиента резервира  и плати като капаро до 50% от сумата по банков път на посочената в сайта банкова сметка.
б) Хотела до 24 ч. след получаване на плащането ще се свърже с клиента по телефон, за да го извести, че успешно е резервирал желаната стая за избрания период и същата е запазена за него.
в) Плащането е в български лева или евро.

Отказ на резервация:
В срок от 48 часа след получен и потвърден депозит от страна на мястото за настаняване клиентът има право да се откаже от резервацията си без неустойка и капарото да му бъде върнато.
При всички останали случаи губи цялата стойност на капарото.

В случай на дублирани стаи по вина на хотела, същия трябва да предостави на клиента друга стая в Къща за гости „Брезата“ или в друг хотел.
Настаняване – след 15:00ч., освобождаване не по-късно от 11:00ч. в деня на заминаване. Почивка след нощувка от 12:00ч. до 17:00ч. се заплаща 50% от стойността на нощувката. Освобождаване след 17:00 ч. се таксува като нощувка. За уикенд се резервират минимум 2 нощувки.
Заплащане – на място при настаняването в брой.
Щети, нанесени на имуществото на хотелиера от гостите се заплащат от тях на място в хотела.
Хотелът не носи отговорност за документи и ценности, които не са съхранявани правилно от собствениците им.

Поверителност на личните данни

Личните данни, получени при регистрацията, ще бъдат използвани единствено и само с цел обслужване на Потребителите, включващо приемане и изпълнение на заявките за резервация и връзка с Потребителите за изпращане на формуляр за плащане на поръчката. Данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите могат да получат информация за личните им данни през делнични дни на телефон: 0889 528 420. Сайта съхранява следните лични данни: Име, телефон и E-mail на клиента. Тези данни могат да бъдат изтрити по всяко време по молба на Потребителя. Предоставената информация от физически лица се класифицира като лична и се пази като такава от администратора на лични данни. виж още

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА БАСЕЙНА

Задължително е ползването на бански костюм, плажни чехли и плувни шапки, както и ползването на душ преди влизане в басейна (душа до басейна). Лицата, неспазващи тези условия няма да бъдат допускани в басейна.
Личните вещи се съхраняват от притежателите им.
При инцидент потърсете спасителя.
За да е приятно ползването на басейна не са желателни шумно скачане и викове.

УКАЗАНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САУНА И ДЖАКУЗИ

Абсолютно се забранява ползването на сауната и джакузито от деца до 10 год. възраст.
Забранява се ползването на сауната от лица с хронични сърдечни заболявания и високо кръвно налягане.
Забранява се ползването на сауната и джакузито след обилно хранене, както и на гладно.
Забранява се ползването на сауната и джакузито след употреба на алкохол.
Забранява се продължителният престой в сауната. Препоръчваме ползване за на повече от 10 – 12 мин. при температура 80° – 100° С.

Забранява се ползването на сауната при температурни състояния, злокачествени и заразни заболявания.

Сауната се пуска от управата на хотела при предварителна заявка не по-малка от 30 минути преди ползването.

Тези условия могат да се променят по всяко време от собственика на сайта, като всички изменения и допълнения влизат в сила с публикуването им в уеб сайта.
Приложимо право е българското. Възникналите спорове се решават по пътя на преговорите и взаимните отстъпки, а когато това се окаже невъзможно, спорът се отнася за решаване пред Арбитражния съд на Българската търговско промишлена палата съобразно неговия Правилник за дела, основани на арбитражни споразумения.
E-mail: betula_04@yahoo.com

Телефон
+359889528420
+359888627563
Адрес

с. Главатарци, №1, общ. Кърджали

Email

betula_04@yahoo.com